Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βελγιο Ελλαδα 1-1 - Ellada Belgio : Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για.

Βελγιο Ελλαδα 1-1 - Ellada Belgio : Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για.. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της.

Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια.

Belgio Ellada 1 1 Faseis Kai Gkol Video Mikriliga Com
Belgio Ellada 1 1 Faseis Kai Gkol Video Mikriliga Com from www.mikriliga.com
Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα.

Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην.

Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Il y a 6 ans|8 vues. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για.

Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος).

Belgio Ellada 1 1 Sta8hke Sto Ypsos Ths H E8nikh 8etiko To Proshmo Vid
Belgio Ellada 1 1 Sta8hke Sto Ypsos Ths H E8nikh 8etiko To Proshmo Vid from sports365.gr
Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της.

Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα.

Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική!

Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία.

To Monologo H Norbhgia Th Nikh H Ellada Lamia Sports
To Monologo H Norbhgia Th Nikh H Ellada Lamia Sports from www.lamiasports.com
Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου.

Il y a 6 ans|8 vues.

Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει.

Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών βελγιο. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα.